Get Adobe Flash player
Beautylenzen Shop

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

Home Handige Tips

Handige tips bij het kiezen van kleurlenzen/cosmetische oogaccessoires

Gekleurde contactlenzen zijn een absolute verfraaiing voor uw dagelijkse look of voor een speciale gelegenheid!
Het kiezen van de juiste kleurlenzen is geen gemakkelijke opgave.
De kleurlenzen die wij op de website verkopen zijn allemaal ZACHTE LENZEN.

Hieronder treft u een lijst met 4 eenvoudige tips om de geschikte gekleurde contactlenzen te kiezen die het beste bij u past.

1. Welke kleur zijn je ogen, licht of donker?

LICHTE OGEN:
De natuurlijke kleur van uw ogen kan een beslissende factor zijn bij het kiezen van de juiste kleur contactlenzen. Mensen met een lichte kleur ogen kunnen bijna alle soorten gekleurde contactlenzen kiezen. Het is echter wel belangrijk dat u de juiste kiest, maar wat zijn nu de juiste? De meeste lenzen die wij aanbieden zijn zo ontworpen om uw natuurlijke oogkleur naar een andere kleur te verkleuren, zonder dat het er nep of onnatuurlijk uitziet.

DONKERE OGEN:
Aan de andere kant kunnen mensen met donkere kleur ogen niet alle soorten contactlenzen gebruiken. De Fashion lenzen blenden namelijk met uw eigen oogkleur en hierdoor zal het gewenste effect minder zijn dan bij lichte kleur ogen. Het uiteindelijke effect is afhankelijk van de donkerheid van uw ogen. 

Kort samengevat: De fashion kleurlenzen blenden(mengen) met je eigen oogkleur en zijn vaak beter te zien op lichte kleur ogen, de Crazy lenzen geven in bijna alle gevallen een complete verandering van je oogkleur omdat het je eigen oogkleur vaak volledig bedekt.

2. Crazy of Fashion Lenzen?

Heeft u binnenkort een gekostumeerd feestje? Halloween party of Carnaval? Of wilt u gewoon opvallen met uw ogen i.c.m. uw outfit? Dan zijn de Crazy lenzen de perfecte lens voor deze gelegenheid! Denk bijvoorbeeld aan Role Playing Games & LARP! We hebben ze in alle verschillende thema's beschikbaar! 
We hebben ook een aantal crazy lenzen op sterkte, deze kunt u terug vinden onder het kopje "Crazy (OP STERKTE)"

Wilt u eens een subtiele en natuurlijke verandering van uw oogkleur? Uw oogkleur veranderen van Blauw naar Grijs? Of uw oger groter doen lijken door middel van de Big Eyes lenzen? Ga dan voor de Fashion lenzen zoals bijvoorbeeld: Big Eyes, Glamour, 3-Tones , 1-Tone , Fusion of Basic lenzen. Deze zijn ook op sterkte verkrijgbaar in diverse modellen onder het kopje "Fashion lens op sterkte"

3. Kies de juiste gebruiksperiode

Uw gekleurde lenzen moeten er altijd goed uitzien en op het elk moment comfortabel aanvoelen!

Kies de duur dat je de contactlenzen zou willen dragen, lees dan ook de beschrijving goed door om te weten of het 3 maand of jaarlenzen zijn. De jaarlenzen gaan langer mee en hoeft u dus minder vaak te wisselen. Wel moet u altijd de lenzen uitdoen voordat u gaat slapen en ze goed onderhouden met vloeistof voor zachte lenzen.
U kunt overwegen om 3 maand contactlenzen te dragen als u uw lenzen de hele dag draagt en vervang de lenzen dan ook echt om de 3 maanden! Dit om infecties en irritaties te voorkomen. Als u netjes per maand de lenzen vervangt zullen ze ook altijd zacht en comfortabel blijven voelen.
De gebruiksperiode die staat aangegeven op de verpakking is slechts ter indicatie en is geen garantie, mogelijk is de periode korter indien het onderhoud en de omgang niet conform de handleiding wordt uitgevoerd.

4. Informeer u zelf goed over de zorg van uw gekleurde contactlenzen

Gekleurde contactlenzen zijn het zelfde in gebruik als normale contactlenzen die soortgelijke onderhoud en reiniging nodig heeft. Zo blijft u plezier houden van de kleurlenzen zonder dat er enige irritaties en infecties kunnen ontstaan. Voor informatie over het gebruik en onderhoud van onze lenzen ga dan even naar  ‘Gebruik  kleurlenzen of 'Onderhoud Kleurlenzen' voor meer informatie.